În viața mea profesională, fie ea de doctor, fundraizer sau manager, am avut parte de multe provocari, dar ceea ce m-a dus inainte a fost pasiunea pentru munca mea. Iubesc ceea ce lucrez mai presus de orice si cred în zicala „Găsește-ți o slujbă pe care o iubești și nu va mai trebui să muncești nicio zi din viața ta”.

O zicala isteață despre o idee simplă dar care este o cale bună către împlinire personală și o viață fericită. În viața reală, șansa celor mai mulți dintre noi de a găsi o astfel de slujbă e destul de mică dar eu am avut sansa sa cunosc astfel de oameni care iubesc ceea ce fac si dau si inapoi comunitatii noastre timisene.

Intr-o zi de primavara, astfel de oameni mi-au iesit in cale, oameni minunati din compania britanica The Access Group, lider în furnizarea software-ului integrat de management al afacerii, care au venit catre noi cu propunerea de a crea un parteneriat prin care sa ne ajute sa fim mai cunoscuti. Mai cunoscuti, mai vizibili, pentru a putea sustine cauzele micutilor nostri! M-a surprins, recunosc, avantul lor, pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a veni in ajutorul copiilor.

Intr-o serie de evenimente unde ne-au creat o pagina speciala pentru povestea noastra https://rom23.accesscharityoftheyear.org/ si peste 200 angajati au participat la diverse jocuri unde banii virtuali au fost trasformati in donatii in bani, a inceput povestea colaborarii noastre.

Sprijinul companiei ne-a permis sa o ajutam pe Maria, o fetita nascuta prematur, cu hidrocefalie si deficiente locomotorii sa beneficieze de terapii gratuite timp de un an. Alaturi de Maria alti copii speciali vor avea parte de terapii gratuite in acest an. Aportul lor, nu doar financiar, ci si cel uman ne face sa ne simtim mai puternici in lupta pentru acesti copii, si sa simtim ca in acest drum nu suntem singuri. Iar pentru parintii lor, o mare povara ridicata de pe umerii lor, caci pentru o perioada de timp se pot concetra pe terapiile copiilor si nu mai sunt nevoiti sa se gandeasca cum pot face rost de bani sa si le achite.

Access Group a dus facerea de bine la un alt nivel pentru noi-si ne-au aratat, inca o data, ca nimic nu e imposibil atunci cand zi de zi lucrezi ceea ce iubesti.

Pe tine ce te împiedică să faci ceea ce iubeşti?

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp