Echipa

Nu suntem multi, dar avem inima mare si impreuna facem tot ce putem pentru comunitatea noastra.

Ca orice asociatie si noi avem o misiune. A noastră este foarte simplă: copii născuți sănătoși, părinți informați și copii speciali recuperați! Asta urmărim și asta facem zi de zi.

Suntem manati de ȚELURI/OBIECTIVE:

  • Crearea condițiilor pentru a oferi servicii de calitate atât pentru copiii sănătoși , cât și pentru cei bolnavi
  • Familii informate, părinți sprijiniți, copii sănătoși și fericiți
  • comunitate implicată în ajutarea celor mai puțin favorizați de viață

Dr. Ioana Vârtosu – de profesie medic, în viața de zi cu zi vânzător de vise și cerșetor profesionist, iubește copii peste măsură. Debordând de energie pozitivă și proactivitate, Ioana este un exemplu puternic de dăruire și compasiune. Iubirea care o poartă copiilor se zărește e chipul ei în fiecare moment, inspirându-i și pe cei din jurul său de a ajuta, de a oferi celorlalți, de a fi mai buni.

Alin Mărgărita -de profesie kinetoterapeut, fost karatist de performanță, se implică 100% în tot ce face. “Am ales acestă organizație pentru că investește în oameni, invește în aceleași valori cu care rezonez și eu. Munca în acest ONG începe cu un zâmbet, un zâmbet sincer din partea copiilor. Am învatat foarte multe, lucrul cu copii necesită răbdare, perseverență, imaginație și nu în ultimul rând, pasiune.”

Alex Pop – de profesie kinetoterapeut, familist convins, crede că orice e posibil.

„Am terminat facultatea de medicină şi încă de pe băncile şcolii am învăţat despre beneficiile hidroterapiei. Munca in aceast ONG înseamnă implicare, devotament, energie pozitivă şi nu în ultimul rând plăcerea de a lucra cu copiii speciali.”

Alexandra Sgîrcea– de profesie kinetoterapeut, sinceră și optimistă, iubește copiii și frumosul.

„Primul contact cu ideea de terapie în apa l-am avut fiind studentă la master la Facultatea de Educatie fizica si Sport și m-am bucurat văzând că există și un program de voluntariat. Am început să merg la bazin ca și voluntar și de atunci fac parte bucuroasă din echipa de voluntari a organizației. Aici am invatat că se poate, că trebuie doar sa vrei. Aici am învățat ce inseamnă să îndeplinești visele mari și asta îți dă încredere și curaj.”

Daniel Voinescu – manager, este omul care are grija să crească veniturile asociației și te poți baza pe el oricând ai nevoie de ajutor.

„Am ales aceasta organizație pentru că este printre puținele de acest fel unde oamenii implicați chiar pun suflet în ceea ce fac. Munca în această organizație înseamnă plăcere combinată cu emoții, cu bucurii. Am învățat să fiu mai bun, mai blând și să devin om cu suflet. Toți cei care vor sa aibă parte de experiențe deosebite, să vină alături de noi, să trăim împreună emoțiile și bucuriile.”

Cirlan Claudia- asistenta balneo-fizio-kinetoterapie

„Pentru sanatatea sufletului nostru cel mai important este sa ii ajutam pe cei din jur.Aceasta este si motivatia mea si faptul ca in fiecare zi putem invata chiar si noi de la copii ce vin la noi la terapie”

Alaturi de noi avem si o mana de voluntari implicati activ de ani de zile pe care dorim sa vi prezentam:

Călin Iepure – de profesie IT-ist, reconvertit în speaker motivațional și trainer.

Bianca Arșovan – Medic specialist pediatru, Consilier în alăptare

Doina Vârtosu – de profesie inginer, membru fondator

Mariana Vârtosu – de profesie farmacist, membru fondator

Monica Giura- de profesie inginer

Corina Berghin – de profesie inginer

Oana Pop – economist de profesie

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp