Curs de prim ajutor

Invata masuri de prim ajutor! Fii eroul celor din jurul tău!

Cursuri pentru companii/Grădinițe       Cursuri pentru părinți                           Cursuri pentru copii

Cursuri pentru companii/ grădinițe/ cluburi/ afterschool-uri

Potrivit articolului 10 din legea 319/2006, angajatorii sunt obligati sa aiba angajati instruiti in acordarea primului ajutor, iar nerespectarea prevederii se sanctioneaza cu amenda. Daca ai peste 5 angajati ce trebuie instruiti, cheama-ne si vom veni chiar maine! Vom porni la un drum în care angajații tai vor învață sa ofere primul ajutor de baza în caz de traumatisme, infarct miocardic, accident vascular cerebral, arsuri, șoc anafilactic, înec și electrocutare. În funcție de profilul companiei tematica se poate adapta nevoilor specifice.

Cursuri pentru părinți

Nu este doar un curs clasic in care aflati cum sa resuscitati un copil, ci veti afla si informatii despre:

 • Bagajul de vacanta ( trusa de medicamente), ce luam cu noi in vacanta
 • febra,cum o masuram, de la ce temperatura vorbim de febra, cum o tratam
 • alergiile,cum le recunoastem si cand sunt urgente
 • deshidratare ( varsaturi si/sau diaree) cum le amelioram, cand ne panicam
 • traumatisme, plagi, intepaturi de insecte
 • inec
 • intoxicatii diverse
 • hemoragii
 • arsuri

Cursuri pentru elevi

Organizam cursuri adaptate fiecarei varste si nivel de intelegere. Putem face cursuri in care copiii invata cum sa actioneze cand se ranesc ei sau prietenii lor. Elevii au posibilitatea de a face ceva deosebit cu materiale profesioniste și interactive.

Avantaje

 1. Trainer specializat care susține cursuri de prim ajutor de peste 10 ani cu peste 5000 cursanți- Dr. Ioana Vartosu, medic de familie și trainer
 2. Materiale didactice performante: manechini cu aplicație de evaluare a manevrelor de resuscitare, baloane de respirație, veste pentru manevra Heimlich
 3. Diploma de absolvirea cursului

Inscriere

Detalii despre cursuri și modalitatea de înscriere se obțin telefonic sau whatsup la 0744187595.


„Eu sunt abonatul fidel al cursului de prim ajutor organizat de Scoala Mamei Junior. Informatiile si tehnicile prezentate mi-au fost extrem de utile, am avut si ocazia de a le aplica, ma bucur ca am stiut ce sa fac intr-o situatie de urgenta si cu toate ca sper sa nu mai exersez niciodata ce mi s-a aratat, voi merge de cate ori voi avea ocazia la acest curs pentru a-mi reimprospata memoria. Cred ca toti ar trebui sa avem niste notiuni minime de baza! Parinti sau nu, este de bun simt sa stim printre altele ca nu trebuie sa-i tragi o palma pe spate celui care se ineaca, ca pe copilul cazut de la inaltime nu il iei in brate sa fugi cu el la spital, ca nu torni 3 litri de lapte pe gura celui care a inghitit ceva toxic si bineinteles ce sa faci si ce sa nu faci in cazul „banalei” febre ca altfel umplem sectiile de urgenta pentru un 37,5 si ne miram ca medicii de acolo se uita ciudat la noi sau stam cu tratamente babesti la domiciliu cand trebuia sa fim demult internati.
Mi se pare o oportunitate minunata un asemenea curs la indemana tuturor si consider ca trebuie sa renuntam la sfaturile binevoitoare de la coltul strazii si sa urmam indicatii profesioniste pentru binele tuturor dar in primul rand al familiei noastre.”

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp