Premii

Renovarea întregii secții de pediatrie  a Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes”, proiect premiat drept proiectul de voluntariat al anului în domeniul de sănătate la Gala Națională a Voluntarilor de catre Raed Arafat si Premiul de Excelenta din partea Primariei Timisoara in anul 2016.

Hidroterapia – proiect implementat din 2011 care oferă terapie prin apă gratuită la peste 650 de beneficiari și participarea a 3 copii cu dizabilitati la Special Olympics România si International, proiect premiat de Fundatia Vodafone la sectiunea cel mai bun voluntar in anul 2017 si de catre BCR cu Premiul I in anul 2016 si 2018,respectiv Premiul III in 2017 la sectiunea Bursa Binelui.
Terapia Tomatis implementată în premieră în Timișoara din anul 2018 acesta adresată copiilor cu dizabilități, având peste 300 de beneficiari  si 11 terapeuti formati mai apoi in tara, proiect premiat de Tomatis International cu premiul III ca impact asupra beneficiarilor la nivel national, premiu acordat in Varsovia in cadrul Conventiei Intarnationale de Terapie Tomatis.
Recladim Speranta- COVID 19 prin care am sprijinit spitalele din Timisoara cu echipamente de protectie si aparatura necesara plus alte 21 spitale din tara, proiect premiat cu Diploma de Solidaritate din partea Spitalului de Boli Infectioase „Victor Babes”.
Banca pentru Alimente Timisoara- crearea unei retele de distributie in parteneriat cu alte 16 ONG-uri locale si peste 3000 familii beneficiare prin care aducem alimente.
×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp