Cine suntem

Asociația Școala Mamei Junior oferă din anul 2003 servicii destinate femeilor însărcinate, viitorilor tătici, dar și proaspeților părinți și copiiilor acestora.

Până în prezent ne-am adresat la peste 75000 cupluri din toată țara prin intermediul cursurilor prenatale și de puericultură în sală și unui număr de peste 500.000 de părinți din mediul online.

O echipă de oameni cu suflet, compusă din medici generaliști, pediatri, kinetoterapeuți, fiziokinetoterapeuți, psihologi, pshihopedagogi, psihoterapeuți, psihiatri și traineri sunt alături de voi din primele clipe când aflați că în viața voastră va apărea un copil, până când acesta crește mare și ajunge la grădiniță. Dr. Ioana Vârtosu, fondatoarea acestei asociații, mămică la rândul ei, a inițiat acest proiect și din nevoia ei personală de a interacționa cu cât mai multe mămici.

Asociația Școala Mamei Junior și-a inceput activitatea strict cu sedințe de gimnastică, cursuri și pregătirea femeilor însărcinate pentru momentul nașterii. Fiecare program s-a dezvoltat mai apoi în urma unor nevoi sesizate și din dorința de a ne implica.

De-a lungul anilor am organizat diverse evenimente de conștientizare, informare, dar în special sociale prin care am sprijinit copii, familii, proiecte și spitale.

Proiectul social care ne este cel mai de suflet este hidroterapia, prin care oferim ședințe gratuite de terapie prin apă pentru 650 beneficiari cu vârste între 2 luni și 18 ani, copii cu diverse dizabilități locomotorii și psihiatrice. Proiectul este susținut exclusiv de sponsorizări și voluntariat.

Ne cunoaștem de aproape 11 ani, când Școala Mamei era mai la început și în altă formulă. Mă bucur că am parcurs cursul, pentru că eram atât de speriată de ceea ce avea să urmeze, încât dacă ar fi putut să nască cineva în locul meu, aș fi preferat. Gândindu-mă retrospectiv, toate informațiile primite de la Ioana nu numai că mi-au fost utile, dar m-au scos din încurcătură și după ce am născut: ea a fost singura care mi-a arătat și cum să spăl, înfășez, țin și alint copilul. Faptul că mi s-a vorbit deschis, ca de la o mamă la alta, mi-a dat încredere. Nu mai spun că prilejul de a te întâlni cu alte burtici și de a împărtăși toată experiența este ceva ce merită încercat. Așa că, îmi aduc cu drag și cu recunoștință aminte de toate acestea și mă bucur de faptul că Ioana a fost hotărâtă tot timpul că asta este ceea ce-și dorește să facă și chiar se ține de această activitate și de partea nemedicală a sarcinii și a momentelor de după apariția puiuților pe lume. Eu o recomand fără reținere și cu tot dragul.”-Anca Buta


×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp