Baby wearing

BENEFICIILE COPIILOR PURTAȚI

Locul bebelușului e în brațele mamei până la vârsta la care se desprinde singur, devenind independent.

Un copil purtat NU e un copil ‘’răsfățat’’, ci e un copil îngrijit, căruia i se respectă nevoile de bază.

baby wearingOrice consultant în purtarea bebelușilor vă poate enumera un set minim de beneficii:

  1. Profilaxia displaziilor de șold, prin purtatul de dispozitive ce permit poziția anatomică în M a picioarelor bebelușului.
  2. Achiziții motorii mai rapide decât media – precum susținerea capului, a trunchiului, mișcarea gâtului etc.
  3. Crizele de colici sunt reduse, spre inexistente – dovadă societățile tradițional purtătoare unde nu se întâlneste noțiunea de colici.
  4. Stimularea psiho-cognitivă, prin faptul că au parte mereu de acțiune, sunt mai curioși, mai prezenți și interesați de ce se întâmplă în jurul lor de la vârste fragede.
  5. Abilități de socializare mai bune – purtat fiind copilului i se dă șansa să exploreze, să învețe, să se integreze prin imitarea comportamentului celui care îl poartă.
  6. Securitatea mediului cu care e obișnuit din burtică o reproducem purtând un copil prin faptul că îi oferim un mediu cald, hrană la cerere, respirația, bătăile inimii și ritmul mamei: simțindu-se în siguranță plâng mai puțin și dorm mult mai bine.
  7. Împiedică suprasolicitarea copilului în fața stimulilor – el se cuibărește la pieptul purtătorului și ‘’se deconectează’’ de la mediu.

Impreuna vom invata sa comunicam cu bebelusul nostru, sa intelegem care sunt motivele pentru care el plange, cum putem fi alaturi de el si cum se construieste atasamentul sigur pentru a creste un viitor adult independent si increzator in sine.

Magazinul se afla pe str. Cluj, nr 17 si puteti veni oricand cu programare prealabila 0256495527 pentru a primi sfaturi de la un consultant certificat in purtarea bebelusului si a testa orice sistem doriti voi.

Mai multe detalii gasiti pe

www.bebealintat.ro

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp