Curs de puericultura online

Curs de puericulturăpornit la inițiativa lui Călin Iepure în 2011, acest curs este dedicat tăticilor, care învață noțiuni elementare teoretice și practice necesare pentru îngrijirea copilului mic de către tătici. În plus, Legea concediului paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr. 244/2000 în articolele 6 si 7 evidențiază faptul că tatăl noului născut poate beneficia de 15 zile, dacă a obținut un atestat de absolvire a unui curs de puericultură. Acest curs a ajuns la peste 1.000.000 vizualizari.

“La noi, eu am stat în pat și soțul a parcurs tot cursul. La nașterea naturală am parcurs toți pașii indicați și am născut prima sarcină în 2 ore după 4 luni de stat la pat. D-na doctor, cursul dumneavoastra pentru noi a fost foarte foarte foarte important ca să putem să ne creștem copilul singuri și cu metode noi și potrivite stilului nostru de viață. Multumim”

“Eu am participat la cursurile de puericultură și pentru mine sincer au fost extrem de bune, pentru că nu am avut bunici care să ne ajute și am prins curaj și siguranță. Am stiut exact cum să reacționez în fiecare situație: îmbrăcat, băiță, schimbat de scutece, colici și situații de urgență. Am participat și la aquabebe și așa mult ne-a placut că am adus și prietene cu noi. Mulțumesc pentru tot ce am învățat de la tine. Ești o profesionistă și pui suflet în tot ceea ce faci. Baftă în tot ce îți propui!”

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp