Curs de puericultură

Pentru că vrei să înveți cum trebuie îngrijit un nou-născut, noi, Școala Mamei Junior, a creat primul curs de puericultura online din România. În plus, la final, poți obține un atestat care îți va da dreptul la înca 10 zile de concediu plătit pe langă cele 5 zile primite conform legii!

banner-728x90

Cursul de puericultura constă în prezentarea unor noțiuni elementare teoretice și practice necesare pentru îngrijirea copilului mic, în vederea participării efective a tatălui la îngrijirea propriului copil nou-născut. Te va pregăti efectiv pentru “meseria de tătic” deoarece am selectat informatii utile pentru tine pe care le-am prezentat cât se poate de simplu prin intermediul unor videoclipuri și tutoriale.

CursDePuericultura.ro, îți oferă sfaturi utile cu privire la semnele prevestitoare ale travaliului, ce trebuie să faci la maternitate, cum să amenajezi camera bebelușului, care este rolul tatălui în noua familie, cum se face corect băița sugarului și igiena organelor de simț, cum se schimbă scutecul, care sunt cauzele colicilor abdominale și cum pot fi durerile provocate de colici ameliorate.

Accesează acum cursdepuericultura.ro


Cursurile de puericultura in sala
se tin si in Timisoara, in fiecare luna. Sugestia noastra este sa va inscrieti cu 2-3 saptamani inainte de fiecare curs, preferabil in luna a 7-a, a 8-a de sarcina ca informatiile sa fie cat mai proaspete pe cand apare copilasul vostru acasa.

Vineri, 29 mai, orele 18.00-20.00 anuntam un nou curs de puericultura in sala!
Deoarece avem nevoie sa respectam anumite reguli, cursul se va tine doar cu 2 cupluri, primele care se vor inscrie telefonic la numarul afisat.
Tematica care va fi abordata este: Igiena sugarului ( conditii in casa, imbracamintea, baia si igiena organelor de simt).
Beneficii: Tatii care participa la aceste cursuri obtin atestatul de puericultura pentru 10 zile suplimentare de concediu.
Pretul este de 200lei/cuplu.

„La noi, eu am stat in pat si sotul a parcurs tot cursul. La nasterea naturala am parcurs toti pasii indicati si am nascut prima sarcina in 2 ore dupa 4 luni stat la pat. D-na Doctor cursul dumneavoastra pentru noi a fost fff important ca sa putem sa ne crestem copilul singuri si cu metode noi si potrivite stilului nostru de viata. Multumim”

„Eu am participat la cursurile de puericultura in 2008 si pt mine sincer au fost extrem de bune, pt ca nu am avut bunici care sa ne ajute si am prins curaj si siguranta. Am stiut exact cum sa reactionez in fiecare situatie: imbracat, baita, schimbat de scutece, colici si situatii de urgenta. Am participat si la aquabebe si asa mult ne-a placut ca am adus si prietene cu noi. Asa ca ti-am multumit in 2008 Ioana Vartosu si o mai fac acum inca o data: Multumesc pt tot ce am invatat de la tine. Esti o profesionista si pui suflet in tot ceea ce faci. Bafta in tot ce iti propui!”

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp