Curs de travaliu

Cursurile de travaliu/ de respiratii/ Lamaze, toate vorbesc despre cum putem avea un travaliu cat mai usor, scurt si nedureros. Cursul are o parte teoretica legata de travaliu si o parte practica unde vom invata impreuna tehnici de respiratie, posture precum si trucuri pentru un travaliu asa cum vi-l doriti voi.

Plec de la premiza ca fiecare din voi a auzit macar o poveste de travaliu frumoasa sau mai putin frumoasa si vreau sa construim impreuna POVESTEA VOASTRA, acea poveste in care va amintiti cu drag de fiecare data de cum a venit copilul in viata voastra.

Tematica: semne pregatitoare/ prevestitoare de travaliu, urgente, etapele unui travaliu, epidurala, recuperarea dupa nasterea naturala si cezariana.

Tinuta: sa aveti la voi pantaloni lejeri si tricou de schimb

Angajatii Hella si Continental care participa la cursul de puericultura pot urma in mod gratuit la cursul de travaliu.

„Nu am mai venit la gimnastica in ultimele saptamani pentru ca nu am mai fost in stare – dupa ce a inceput sa coboare burta eram ca o placinta toate dupamesele :-)
Dar a trecut, si in 29 August am nascut-o pe Diana :-)
Am nascut natural fara anestezie. Nu a fost chiar asa de rau – nu a fost usor, dar stiind la ce sa ma astept si ce trebuie sa fac a trecut totul cu bine :-)”

„Vreau in primul rand sa iti multumesc pentru toate informatiile de la curs.curs travaliu
Cursul de respiratii pentru travaliu m-a ajutat foarte mult. Am exersat si acasa in ultima vreme respiratiile, si asta mi-a fost de mare ajutor in travaliu pentru ca m-am putut concentra sa respir corect, iar detectorul de fum de pe tavanul salii de travaliu a fost „prietenul” meu in timpul contractiilor ;-)
Cel mai mult am folosit respiratiile 1 si 4. De respiratia 2 nu prea am avut nevoie pentru ca Diana statea in pozitia ideala :-) si s-a angajat usor si bine, iar peste partea pentru respiratia 3 am trecut repede :-)

Acum ca suntem acasa folosim informatiile de la celelalte cursuri si ne mai uitam peste notite cand nu suntem siguri de ceva ;-)
Cursul despre igiena bebelusului e iarasi excelent, si informatile despre colici la fel – mai ales ca ne dau de furca de 2 zile :-(

Si George a ramas cu multe informatii de la cursuri si se descurca foarte bine in rolul de tatic.
Putem spune ca sunte parinti fara frica – cel putin pana acum. „

Ne vedem in vreo 2-3 luni ca vrem sa venim la gimanstica pentru bebelusi,
si George vrea cu ea la inot – ca ne place in apa :-)

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp