Gimnastică aerobică

Gimnastica aerobica este recomandata femeilor insarcinate incepand cu saptamana a 14-a de sarcina pana cand le este comfortabil, chiar saptamana 40.

Depasind mitul conform careia o femeie insarcinata nu are voie sa faca efort este dovedit ca femeile care practica 45 minute de mers pe jos sustinut de 3 ori pe saptamana sau o forma organizata de sport au o sarcina mai usora, se simt mai tonificate si nasc mult mai repede.

Beneficiile principale:

  • presiune scazuta pe articulatii
  • scaderea durerilor de spate
  • imbunatatirea respiratiei, prin imbunatatirea capacitatii musculare pulmonare
  • intarirea musculaturii pelvine
  • efect diuretic: desumflarea articulatiilor, in special a picioarelor
  • pregatire pentru travaliu

Orele de gimnastica aerobica se tin in fiecare zi de luni si joi, orele 17-18.

Tot ce trebuie sa aveti la voi este o tinuta lejera ( pantaloni, tricou, sosete)

Tarif: 50 lei/sedinta in grup,  90 lei / sedinta individuala

Alexandra – 0745140505

„In perioada sarcinii am participat la orele de gimnastica pt gravide, la aquagym si la cursul de travaliu. Am fost foarte incantata de toate acestea. Gimnastica pe uscat m-a ajutat foarte mult sa ma mentin in forma, a fost intr-un cadru restrans, ceea ce ne-a permis sa ne simtim foarte cosy. Exercitiile foarte bune, cel mai mult mi-au placut cele pe minge. Orele de aquagym au fost la fel de binevenite in perioada sarcinii, mi-au dat o stare de bine pt ca reuseam sa ma relaxez si sa si fac exercitii. Cursul de travaliu a fost foarte important pt mine, cat si pt sotul meu. Am aflat foarte multe lucruri interesante, ne-a placut ca a fost tinut intr-un mediu relaxat si prietenos.”

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp