Mami dansează

zumbiliniProiectul „Mami dansează! „ reprezintă o terapie atât fizică, cât și psihică. Imaginează-ți o melodie care te unge la suflet și te face să te ridici de pe scaun. Vrei să începi să te miști liber și să simți ritmurile cum îți cuceresc corpul.Imaginează-ți că ești înconjurată de mămici, ce își alintă bebelușul la piept.

Oriunde îți îndrepți privirea vezi numai bucurie, zâmbete și un spirit activ. Ai uitat de stres, ai uitat de probleme și în sfârșit faci ceva pentru tine, dar în același timp și pentru bebelușul tău, fără să te gândești oare ce face el acum, cum se comportă soțul/bona/bunica/matușa cu el.

Imaginează-ți cum caloriile se ard fără să faci ceva care este plictisitor sau chiar chinuitor, doar asculți muzică, te lași în voia stării de bine care este molipsitoare și îți mângâi bebelușul.De cele mai multe ori, bebelușii adorm, în primele 15 minute de dans sau chiar dacă nu adorm, sunt foarte pasivi și intră într-o stare de meditație.

E ceva normal ca dansul să-i calmeze. Pe întreaga lor perioadă uterină, au avut parte de mișcare. Mămicile i-au plimbat peste tot , au dansat, au luat parte la toate acțiunile normale ale vieții. Mișcarea în sine îi calmează și îi relaxează.Pe de cealaltă parte, mămicile au parte de un antrenament eficient, se tonifiază, se simt bine și au timp să-și alinte pruncul.

Socializează cu alte mămici și la rândul lor, bebelușii socializează între ei.Nu crezi că este momentul să simți pe pielea ta cele de mai sus? Te așteptăm la o experiență care te va schimba în bine!mami danseazaOrar: miercurea, orele 11-12 la Tip Tp Club, str Sfintii Apostoli Petru si Pavel, nr 43

Tarif: 20 lei/ sedinta ( prima e GRATUITA!)

 

„Intotdeauna mi-a placut sa dansez, imi doream demult sa merg la ceva cursuri de dans, dar ce te faci cand ai nu un copil, ci doi?! Simplu, ‘mami danseaza’, bebe e ‘purtat si alintat’ la pieptul meu, iar surioara mai mare socializeaza cu ceilalti copii. Asta vad eu prin programul asta. Ceea ce simt, insa, e mult mai intens. Am o ora in care ma eliberez de stres, fac miscare, ma distrez, dar totodata am si copiii cu mine. Claudiu, instructorul, e cel mai tare din lume! Nu am mai cunoscut altii, dar sunt sigura ca el e cel mai potrivit aici. Are si el bebe la purtator, deci ne intelege si stie exact ce miscari putem face. In plus, are atata energie si veselie in el incat ne alimenteaza si pe noi pentru intreaga zi.”

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp