Pachet recuperare

Centru de recuperare Scoala mamei junior ofera servicii destinate atat femeilor insarcinate si viitorilor tatici, cat si servicii din sfera recuperarii pediadrice.

Odata cu aparitia sarcinii, apar si o multime de intrebari, de la cele simple cum ar fi “ce nu este indicat sa fac in sarcina?”, la intrebari mai complexe “cum ingrijesc corect un nou nascut?”. De aceea Scoala mamei junior va pune la dispozitie cursul de puericultura si cursul prenatal pentru a putea sa va raspunda la cat mai multe intrebari.

Gimnastica pentru gravide te ajuta sa fi in forma pe toata durata sarcinii, de asemenea iti usureaza sarcina si recuperarea postnatala. Scoala mamei junior va ofera posibilitatea de a face gimnastica aerobica la sol in centrul nostru sau gimnastica acvatica, in cadrul bazinului Arena Aquasport.

În timpul sarcinii, corpul viitoarei mămici suferă nenumărate modificări, iar masajul prenatal reprezintă cel mai util mod de relaxare, care reduce durerile de spate, gat si picioare.

Parintii, mai ales cei care se afla la primul copil, de cele mai multe ori nu stiu cum sa procedeze in cazul in care bebelusul se afla in pericol, de exemplu cand acesta se ineaca. De cele mai multe ori parintii intra in panica si irosesc timp pretios cautand ajutor sau asteptand interventia de specialitate. Cursul de prim ajutor nu este doar un curs clasic in care aflati cum sa resuscitati un copil, ci veti afla si informatii despre febra, alergii, arsuri, etc.

Locul bebelușului e în brațele mamei până la vârsta la care se desprinde singur, devenind independent. Baby wearing ne invata beneficiile in purtarea bebelusului, sa comunicam cu bebelusul nostru, sa intelegem care sunt motivele pentru care el plange si cum putem fi alaturi de el.

Aquabebe se practică alături de mamă, atât bebelușul cât și mama, executând mișcări simultane. Cele mai frumoase beneficii se referă la copil, care își dezvoltă partea neuromusculară și coordonarea echilibrului mult mai repede și armonios, învață să socializeze și își îmbunătățește imunitatea..

Preventia incepe inca din primele zile de la nastere, iar parintii sunt primii care trebuie sa stie ce inseamna o crestere armonioasa si la cine trebuie sa apeleze pentru ajutor.

Pentru afectiuni preexistente sau dobandite, singura solutie este recuperarea medicala pediatrica. Aceasta este recomandata de catre medicul curant si efectuata de catre kinetoterapeutii specializati.

Centrul de recuperarea Scoala mamei junior va ofera urmatoarele servicii de recuperare pediatrica

 • Kinetoterapia pentru bebeluși si copii are ca obiectiv principal asigurarea condițiilor necesare pentru o dezvoltare normala si armonioasa a organismului acestora si prevenirea apariției deficientelor fizice.
 • Hidrokinetoterapia este folosită atât pentru bebeluşii cât și pentru adulții cu diverse afecţiuni precum: afecțiuni neurologice, afecțiuni ortopedice, sindrom Down, autism.
  Programul de recuperare este individual pentru fiecare copil sau adult, având la bază diagnosticul medical.
 • Masajul terapeutic– este una dintre cele mai eficiente şi apreciate forme de tratament în cazul multor afecţiuni locomotorii. Masajul terapeutic sau masajul medical, constă în prelucrarea manuală a ţesuturilor moi cu scopul de a stimula vindecarea unor afecţiuni.
 • Metoda TOMATIS® se adresează copiilor şi adulţilor, indiferent de vârstă. Este o tehnică complementară terapiilor profesionale, învăţării şi coaching-ului. Este o completare a muncii terapeutului şi profesorului, având rolul de a multiplica efectele muncii lor.
 • Camera senzoriala are rolul de a dezvolta functiile senzoriale ale copiilor, pentru a se putea adapta la mediul inconjurator. Este un mediu special creat si organizat pentru persoanele cu desincronizari la nivel senzorial dar si cu probleme neurologice, unde terapia de integrare senzoriala se axaseaza pe corectarea, imbunatatirea si/sau compensarea tulburarilor de integrarea senzoriala.

Din dorinta de a veni in sprijinul parintilor care cauta solutii pentru recuperarea copilasilor lor, ne-am gandit sa va prezentam pachetele noastre cu care va putem fi de folos.

In cadrul asociatiei derulam urmatoarele servicii de recuperare:

 • kinetoterapie- 60lei/50min
 • stimulare vestibulara- 30lei/30min
 • hidroterapie- gratuita in grup, in limita locurilor disponibile; 60lei+intrarea la bazin/individual

Oferta pentru pachete de recuperare:

 • Pachet kinetoterapie: 500lei/10 sedinte
 • Pachet integrare senzoriala: 300lei/10 sedinte
 • Tomatis- 500lei/14 sedinte (o sesiune de lucru ce poate fi lucrata intens in 10 zile lucratoare), de la a doua sesiune tariful este 400lei/14 sedinte
 • Pachet complet 2 saptamani intensiv (destinat persoanelor dinafara Timisoarei): 1200lei- 10 sedinte kinetoterapie+ 10 sedinte integrare senzoriala+ 14 sedinte Tomatis ( oferta valabila in lunile iulie-august)
×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp