20 ani de Asociația Școala mamei Junior, nu știu dacă pare mult sau pare putin, dar pentru mine este întreaga mea viață de adult și de mama deopotrivă.

Când am pornit la drum alături de gravidute cu Mihai în brațe habar nu aveam ca în timp nu voi mai singura, ci urma sa am o echipa de oameni faini și o armata de donatori care sa viseze împreună cu noi cum punem binele în mișcare pentru sănătatea copiilor.

Când mă gândesc ca au trecut 20 ani, primul meu gând fuge spre familia mea (Mariana Vartosu și Doina Vartosu) care m-a susținut din prima zi și invariabil la Alex Pop, Alin Margarita, Alexandra Georgiana, Voinescu Daniel, Clau Sury , Calin Iepure și Carmen Herlicska care îmi sunt alături de peste 10 ani. Nu au părăsit aceasta barca nici când nu aveam bani de salarii, nici când a venit pandemia, nici când au primit alte oferte salariale, ci au rămas alături de mine în visul asta măreț de a ajuta copii speciali.

Cred ca binele nu se măsoară în ani, ci în fapte, iar faptele nu aș fi avut cum sa le fac niciodată singura, ci împreună cu ei- oamenii mei de suflet și împreună cu voi- toți aceia care acum citiți mesajul meu și mi-ați fost alături cu susținere morala și financiară.

De zile întregi mă gândesc ce poza sa aleg pentru aceasta postare și pana la urma am ales 3: cea cu Mihai Muncean atunci când am început, cea cu OAMENII MEI ( îmi pare tare rău ca mama nu e în poza) și o harta a binelui:

– albastru: locurile de unde vin copii cu nevoi speciale sa beneficieze de terapii

– rosu: locurile unde am format terapeuți în hidroterapie și metoda Tomatis

– verde: spitalele unde am adus aparatura

Dacă sunteți curioși și aveți timp puteți citi mai multe pe site-ul nostru https://www.mamicafarafrica.ro

Va mulțumesc pentru fiecare moment și vis implinit în acești 20 ani!

La multi ani Școala mamei Junior!

La multi ani colegi!

La multi ani oameni de suflet!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp