Noi ca asociație am ales sa ne implicam cu ce putem și știm mai bine: sa avem grija de oameni și sănătatea lor.

Am ales sa reactionam putin mai asezat. ne-am constituit în grupuri de lucru, coordonate de DSU și pe județe, am observat nevoi și cum putem noi AJUTA și interveni.
Și astfel am aflat primele mari nevoi unde putem contribui:

1. achiziționarea de medicamente și alimente speciale necesare ( anumite formule de lapte praf, de exemplu, alimente fără gluten)

2. constituirea unui depozit cu haine și alimente cu stocuri actualizate unde organizatiile care găzduiesc refugiați pot apela, fără a-i încarcă pe ei cu donații trimise pe care ei sa trebuiască sa le gestioneze

3. oferirea de terapii gratuite copiilor speciali în cadrul centrului nostru de recuperare (in București deja de ieri sunt 2 copii care beneficiază într-un centru local de terapii- problema majora este a copiilor cu autism care fac foarte greu fata oricărei schimbări de program sau mediu, iar acum toată lumea lor este data peste cap)

Update: Ne-am organizat intr-un grup de lucru cu Primăria Dumbravita și Uniunea Ucrainienilor din România. Detaliile pot fi urmărite

Pana în prezent am reușit sa obținem 5 tone de gemuri bio, fără zahăr, 1 tona detergenți, 10.000 măști chirurgicale și.. cel mai important sprijinul partenerilor noștri din Germania care au început sa strângă local alimente și medicamente necesare.

Va tinem la curent cu parcursul evenimentelor…

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp