Intr-o zi de primavarami-au ieșit în cale oameni minunati din compania britanica The Access Group, lider în furnizarea software-ului integrat de management al afacerii, care au venit catre noi cu propunerea de a crea un parteneriat prin care sa ne ajute sa fim mai cunoscuti. Mai cunoscuti, mai vizibili, pentru a putea sustine cauzele micutilor nostri! M-a surprins, recunosc, avantul lor, pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a veni in ajutorul copiilor.

Așa a început povestea noastra ca Charity of the year, intr-o serie de evenimente unde ne-au creat o pagina speciala pentru povestea noastra https://rom23.accesscharityoftheyear.org/ si peste 200 angajati au participat la diverse jocuri unde banii virtuali au fost trasformati in donatii in bani, a inceput povestea colaborarii noastre.

Inițial sprijinul companiei ne-a permis sa o ajutam pe Maria, o fetita nascuta prematur, cu hidrocefalie si deficiente locomotorii sa beneficieze de terapii gratuite timp de un an. Alaturi de Maria alti 40 de copii speciali au avut parte de terapii gratuite in acest an. Aportul lor, nu doar financiar, ci si cel uman ne face sa ne simtim mai puternici in lupta pentru acesti copii, si sa simtim ca in acest drum nu suntem singuri. Iar pentru parintii lor, o mare povara ridicata de pe umerii lor, caci pentru o perioada de timp se pot concetra pe terapiile copiilor si nu mai sunt nevoiti sa se gandeasca cum pot face rost de bani sa si le achite.

Access Group a dus facerea de bine la un alt nivel pentru noi-si ne-au aratat, inca o data, ca nimic nu e imposibil atunci cand zi de zi lucrezi ceea ce iubesti. Terapiile zilnice de care beneficiază în prezent zeci de copii datorită burselor de terapie oferite prin donații individuale sunt: kinetoterapia, hidroterapie, integrare senzorială și Tomatis.

Donațiile individuale ale angajaților au fost urmate de proiecte sponsorizate de Access Group Foundation și Access Group România, astfel am reușit sa reparam un grastroscop și sa aducem un videobroshoscop nou-nouțe pentru Spitalul de Copii „Bega”, și cel mai important sa dotam cu aparatura de ultima generație cabinetul de oftalmologie.

Împreună cu angajații am participat activ la salvarea de vieți, prin 2 campanii de donare de sânge și 3 cursuri de prim ajutor unde au participat zeci de voluntari. Datorită lor am reușit sa salvam minim 50 vieți prin sângele donat. Chiar și de 1 iunie copiii angajaților nu au ales doar sa se distreze ci sa învețe și ei, la rândul lor noțiuni de prim ajutor!

Iar felul lor de a dărui nu s-a oprit doar la donarea de sânge, ci prin idei năstrușnice de fundraizing: de la gătit prăjituri, torturi și realizat decorațiuni, totul intr-o astmosfera feerica de sărbătoare în preajma Crăciunului. În plus în fiecare an de Christmas party au „cumpărat” bilete de tombola cu o cauza: de a face bine, de a contribui în aceasta comunitate și de a lasă o amprenta!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp