In spatele fiecarei sedinte de Tomatis sta un supererou –Clau Sury si zeci de ore de programare alaturi de Voinescu Daniel.

Programul fiecarui copil este personalizat imbinand medicina cu ingineria si tehnica. Alegem melodiile potrivite, mai apoi filtrarea necesara in functie de obiective, timpul de procesare a sunetului in functie de abilitatile copilului, balansul sunetului stanga-dreapta si % conductie aeriana versus osoasa a sunetului, viteza de trecere de la sunetele joase la inalte in functie de varsta si abilitatile cognitive ale fiecaruia.

Inregistram povesti terapeutice, verificam sunetul si le pregatim ca balans, frecvente pentru a fi procesate prin tot modulul Tomatis. Apoi pregatim un program pe care il transferam in aparat, iar copii vin, se joaca si asculta muzica… totul pentru a atinge anumite obiective pentru fiecare de la echilibru, la rezilienta emotionala, la comunicare verbala si non-verbala, la mai bune performante scolare.

In fiecare zi, melodie de melodie- timpi, filtre, balans, copil de copil pentru ca ne pasa. https://www.mamicafarafrica.ro/tomatis-timis/

https://www.mamicafarafrica.ro/profesionist-tomatis-nivelul-4/(se deschide într-o filă nouă)

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp