L.E. Elena a primit premiul „Voluntarul de profesie” in anul 2015 pentru implicarea cu deosebită dedicare în proiecte de strângere de fonduri organizând competiţii sportive, târguri caritabile şi campanii de strangere de fonduri.

Pentru editia a V-a a programului Voluntar de Profesie, care se va desfasura intre decembrie 2014 – august 2015, Fundatia Vodafone Romania a selectat 9 persoane, dintre cei peste 130 de candidati inscrisi.

voluntarVoluntarii castigatori si organizatiile non profit beneficiare sunt : Adrian Ghervasa – Fundatia de Sprijin Comunitar, Mihai Alexandru Dinu – Asociatia pentru Relatii Comunitare Romania, Daniela Staicu – Asociatia Merci Charity, Georgeta Neacsu Roman – Asociatia Daruieste Viata, Liviu Sandulescu – Asociatia Inima Copiilor, Mirela Visan – Asociatia Pavel, Cristina Anca Serban – Asociatia Hercules, Luiza Pop – Asociatia Speromax Alba Iulia si Elena Daria Tanasa – Scoala Mamei Junior din Timisoara.

Elena a aplicat la Fundatia Vodafone intr-o perioada a vietii cand oscila intre medul corporatist si ONG-istic. Ea va fi sustinuta financiar ca 9 luni de zile sa lucreze full-time in cadrul asociatiei noastre, ajutandu-ne sa punem in aplicare cateva din planurile noastre de viitor:

– informarea parintilor din judetul Timis despre drepturile, beneficiile si serviciile gratuite la care pot apela in cazul unui copil cu handicap

– infiintarea primei scoli de hidroterapie

– organizarea de concursuri de inot locale pentru copiii cu dizabilitati

– fundraizing

– asigurarea transportului beneficiarilor

-promovare

Desi oficial munca ei va incepe din 1 decembrie, Elena isi ofera deja de cateva saptamani sprijinul si in curand o sa vedeti ce treaba minunata reuseste sa faca. Nu pot decat sa ii multumesc din inima ca ne-a ales pe noi si ca timp de 9 luni de zile vom trece impreuna prin experiente alaturi de fundatia Vodafone.

voluntar2

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp