Dotare spitale

Grija noastră pentru binele micuților pacienți a continuat și în acest an, cu precădere către spitalele de copii Bega și Louis Țurcanu. Fiecare gest a fost făcut posibil doar cu sprijinul vostru prin fiecare donație și sponsorizare.

Ne-am gândit si la tinerele mămici și nevoia lor de sprijin în primele zile din spital după naștere și am demarat în acest sens un amplu proiect național în care am dotat 50 maternități și 100 cabinete medicale cu aparatura și am instruit personalul medical aferent în acordarea celor mai bune sfaturi și suport în alăptare.

Harta spitalelor unde viitoarele mămici speram noi vor primi cele mai bune sfaturi și vor fi susținute în alăptare datorită vouă.

Educație medica

În fiecare an organizat diverse cursuri caritabile cu dublu scop: nu doar sa susținem o anumită cauza, dar și sa fim alături de cei dragi în cele mai delicate momente. Am susținut cursuri de prim ajutor la diverse firme, cluburi de copii, facultăți și scoli urmând ca în anul 2023 sa fim mult mai prezenți în scoli cu aceste cursuri.

Anul 2022 a adus și câteva modificări legislative legat de concediul obținut de tati în urma absolvirii cursului de puericultura, oferind acest drept nu doar la primul copil, ci la fiecare copil de acum încolo.

Am sintetizat pentru voi informații despre dezvoltarea armonioasa a bebelușilor.

Ce ar trebui sa facă bebelușul meu la o luna?


Recuperare medicală

Centrul nostru a fost certificat drept cel mai înalt nivel de expertiză și a primit titlul de „Consultant Tomatis® calificat” sau „Profesionist Tomatis® nivelul 4”

Implicare socială

In 23 februarie am primit poate cel mai greu de digerat telefon: „Ioana, dacă razbboiul pornește, noi suntem alături de tine cu tot ce este necesar”. Din păcate au durat doar câteva ore pana când într-adevăr sa înceapă un război. Iar apoi au urmat mii de oameni de suflet pe care i-am simțit aproape de oameni. Am plâns mult, am imbratisat mult, am ajutat de la distanta și uneori cu ei în brațe. În prezent continuam sa ajutam copii Ucrainei speciali care au nevoie de terapii.

Peste 5 tiruri de haine, alimente, medicamente au plecat spre Ucraina cu ajutorul vostru. Detalii…

Colaborare cu Banca pentru Alimente Timișoara

Cu ajutorul BpATm am reușit sa aducem peste 2 tone de alimente la peste 500 copii cu bătrâni nevoiași, iar aproape săptămânal voluntarii noștri au pregătit mâncare calda pentru familii.


Renovarea și dotarea unui laborator de Robotică în cadrul Facultății de Mecanica- Universitatea Politehnica Timișoara

Si cum ar fi ca studenții din Timișoara sa aibă posibilitatea de a crea arta cu ajutorul roboților?

Si cum ar fi ca acei copii speciali, geniile ascunse în diverse denumiri de „boli” sa aibă șansa de a performa?

Si cum ar fi ca cei mai pasionați și cei care încă nu sunt pasionați de roboti sa învețe sa dezvolte aplicații și sa utilizeze roboții și asta sa le asigure o profesie, un venit și un viitor?

La toate aceste întrebări cei de la Draxlmaier au pornit acest frumos parteneriat cu Politehnica Timișoara în care s-au angajat sa renoveze și sa doteze un laborator cu acest robot UR 10, sa pună la dispoziția cadrelor didactice și studențiilor tot ce este necesar pentru procesul educational.

Iar noi, Asociatia Școala mamei Junior am devenit parteneri in implementarea acestui proiect: de la schimbarea instalației electrice, de internet, sanitare, la retencuirea pereților, construirea unui nou tavan, montarea unei pardoseli de tip tarkett, schimbarea ușilor și montarea aparatelor de aer condiționat și achiziția fiecărui obiect din acest laborator: de la fiecare cablu, la birouri electrice, calculatoare, mobilier, monitor SMART interactiv, port WiFi, banc de lucru și scule la magnificul robot UR10.

Puteti urmari imagini din timpul renovării

Sponsori:

×

Powered by WhatsApp Chat

× Contactează-ne pe WhatsApp